Vanaf 2018: Individuele Hulpverlening op afspraak

14
dec
2017
‘Van open-deur en vrije spreekuren’ naar ‘je wordt verwacht, we maken tijd voor jou’

Waarom?

Met deze nieuwe manier van werken, willen we er voor zorgen dat een maatschappelijk assistent voldoende tijd voor jou en je vragen kan maken en wachttijden vermijden om aan de beurt te komen. De maatschappelijk assistent weet op voorhand welke cliënt voor welke aanvraag komt en kan zich daardoor ook beter voorbereiden.  Daarnaast word je bij het maken van de afspraak geïnformeerd over de papieren die eventueel nodig zijn voor de afhandeling van je vragen.

Onze pensioendienst, de dienst rechtshulp en de psychologische dienst werken al enige tijd op afspraak tot grote tevredenheid van onze cliënten.

We willen op deze manier onze dienst- en hulpverlening nog verbeteren en meewerken aan de realisatie van het recht op een menswaardig bestaan voor al onze inwoners.

Hoe maak je een afspraak?

Je kan een afspraak maken via de onthaalbalie van het gemeentehuis, telefonisch via 011 79 01 70 of een mailtje sturen naar individuelehulpverlening@meeuwen-gruitrode.be.

Een afspraak kan plaats vinden in het gemeentehuis en in het cultuurpunt. Indien nodig kan de afspraak ook aan huis of elders plaats vinden.

Je hebt een dringende vraag of je bent er juist toe gekomen om naar het OCMW te stappen?

Je bent steeds welkom tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Een maatschappelijk assistent van de dienst zal je ontvangen en daarna verdere afspraken met je maken.

Contact Informatie