Stand van zaken Weg naar Opoeteren

20
dec
2017

In de loop van donderdag 21 december zal het Agentschap Wegen en Verkeer de Weg naar Opitter in Meeuwen-Gruitrode opnieuw in beide richtingen openstellen voor verkeer. Na de kerstvakantie zal de aannemer de bermen afwerken. Dit zal gebeuren zonder hinder voor het verkeer.

Op de Weg naar Opoeteren werkt de aannemer deze week het fietspad vanaf het kruispunt met de Heyweg/Waterlozestraat tot aan de grens met Opoeteren verder af. Na de aanleg moet dit enkele dagen uitharden. In de loop van de kerstvakantie zal het agentschap dit fietspad ook openstellen. 

Tijdens de kerstvakantie verdwijnen de tijdelijke verkeerslichten op de Weg naar Opoeteren, zodat verkeer tijdens deze  twee weken in beide richting zonder hinder kan doorrijden.

Vanaf 9 januari gaat de aannemer verder met de afwerking van inritten, voetpaden en bermen langs de Weg naar Opoeteren. Om veilig te kunnen werken, zal de aannemer dan opnieuw gebruik maken van de tijdelijke verkeerslichten die het verkeer op de Weg naar Opoeteren beurtelings langs de werfzone leiden.

Contact Informatie