Openstaande vacatures bij de gemeente

Het gemeentebestuur en OCMW van Meeuwen-Gruitrode leggen een werfreserve van 1 jaar aan voor (m/v):

Onderhoudspersoneel

deeltijds (19u/week) • niveau E1-E3

VOOR VERSCHILLENDE LOCATIES:

  • Het gemeentehuis (vast dagrooster)
  • De sporthal (variabel rooster, eveneens avond- en weekendwerk)
  • De buurthuizen (vast dagrooster, weekends in functie van bezetting)
  • Kinderopvang Pagadder (vast rooster, overdag tijdens het schooljaar en ’s avonds in vakantieperiodes).

PROFIEL:

Je houdt het gebouw zuiver zodat de gebruiker in een nette omgeving terechtkan. In de sporthal help je ook klanten verder.

AANBOD:

• Je wordt tewerkgesteld in loonschaal E1-E3. • Verder bieden we overname van relevante anciënniteit met een maximum van 2/3 voor de privésector, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een tweede pensioenpijler en 35 verlofdagen.

Meer weten?
Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Hilde Lipkens (011 79 01 70 - hilde.lipkens@meeuwen-gruitrode.be).

Bij interesse verwachten we je motivatiebrief en cv uiterlijk op 7 juni 2017. Sollicitaties kunnen per post worden
toegestuurd t.a.v. College van burgemeester en schepenen, Dorpsstraat 44, 3670 Meeuwen-Gruitrode of via mail naar hilde.lipkens@meeuwen-gruitrode.be

___________________________________________________________________________________________________________________

Het gemeentebestuur van Meeuwen-Gruitrode is op zoek naar een gedreven en breeddenkende (m/v): 

Coördinator bibliotheekwerking (19/38)

Maak mee de bibliotheek van de toekomst

FUNCTIE:

Je inspireert het team met je visie en plan van aanpak om samen de evoluerende rol van de bib in de samenleving waar te maken. Samen met je collega’s geef je het beleid toekomstgericht mee vorm en zorg je ervoor dat de bib niet alleen een informatiecentrum wordt, maar ook een plek waar men elkaar kan ontmoeten, en waar men digitale technologieën en toepassingen kan ontdekken en gebruiken. Door samenwerkingsverbanden op te zetten en uitbreidingsactiviteiten te organiseren, bereik je de verschillende doelgroepen en zet je de bib met haar verschillende rollen op de kaart. Daarnaast verzorg je mee de uitleen, ook in het weekend.

PROFIEL:

Je beschikt minimaal over een bachelordiploma en bent volledig mee in het verhaal van digitalisering.  Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echt organisatietalent op vlak van uitbreidingsactiviteiten. Daarnaast ben je een uitstekende teamplayer die vlot contacten legt, behoeften detecteert en open staat voor samenwerkingsverbanden doorheen de hele organisatie.

AANBOD:

Je treedt in dienst met een halftijdse arbeidsovereenkomst tot 31 december 2019. Wij bieden een salaris conform de weddeschalen van het niveau B1-B3 waarbij 2/3 van de relevante ervaring kan meegenomen worden. Verder heb je recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een aanvullende pensioenregeling, een fietsvergoeding en een aantrekkelijke verlofregeling.

Interesse?

Richt je kandidatuurstelling, samen met je cv en een kopie van het vereiste diploma aan het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 44 te 3670 Meeuwen-Gruitrode of per mail aan hilde.lipkens@meeuwen-gruitrode.be. Kandidaturen dienen uiterlijk 24 mei 2017 toe te komen.

Het schriftelijke examen gaat door op 9 juni 2017.  Voor meer informatie kan je terecht bij Hilde Lipkens (011 79 01 70).

Contact Informatie